Over mij

Hi there!

Aller eerst, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Lisanne. En woon samen met mijn vriend Patrick (inmiddels verloofd en trouwen wij in juni 2024), onze dochter Vayèn Beau ( 5 jaar) en zoontje Bodhi (1 jaar) in de Achterhoek, Gelderland.

Eigenlijk heb ik niet iets gestudeerd wat te maken heeft met interieur. Ik ben ‘gewoon’ een psychiatrisch verpleegkundige in de spoedeisende GGZ, maar sinds wij een nieuwbouw huis hebben vind ik interieur steeds leuker worden. Dus ik heb besloten om een Instagram account te maken en zo mijn volgers op te hoogte te houden van mijn stijl en inspiratie te delen.

Interior by Hegeman is dé blog waar je tips vindt omtrent het bouwen van je droomhuis, welke musthaves bij het interieur passen, waar ik mijn inspiratie vandaan haal, wat vind ik belangrijk in een woning, maar ook leuke samenwerkingen. Ik laat je zien dat inrichten helemaal niet zo moeilijk is, mits je weet welke stijl er bij jou past. Ook zal ik gastbloggers uitnodigen voor een stukje te schrijven op mijn blog.

Veel leesplezier, liefs Lisanne
http://www.instagram.com/interior.by.hegeman