Interieur inspiratie

Inspiratie: Mama van 3 meisjes

Uren blader ik door Instagram, Pinterest en Marktplaats heen om het leukste behangetje te vinden, leuke accessoires en de leukste meubels. In mijn hoofd weet ik wat ik wil alleen het moet ook nog allemaal samen komen. En hoe blij word ik dan als het allemaal samen komt. Ik kan uren op de kamers van de meisjes bezig zijn, verplaatsen en lekker rommelen. 

Van baby naar peuterkamer
Dit is het kamertje van onze jongste Jessie. Als eerste kies ik het behang en daar ga ik dan mee naar de bouwmarkt om er verf bij uit te kiezen. We hebben gekozen voor een lambrisering, staat zo warm en gezellig en geeft de kamer net wat meer uitstraling. Twaalf jaar geleden toen we hier kwamen wonen verklaarde iedereen mij voor gek dat ik een wit geschilderde vloer wilde. Nog geen moment spijt van gehad! 

    

Het bedje kocht ik op Marktplaats en gaf ik een lik verf. Ik heb een zwak voor mooi beddengoed, geeft zoveel sfeer aan je kamer. Net zoals een klamboe, lekker knus. Ik vind het belangrijk dat de meisjes een kamer hebben waar ze zich kunnen terugtrekken, kunnen spelen maar ook een kamer wat rust geeft.

Aan de andere kant van de kamer hebben we gekozen om het wat rustiger te houden, maar wel met een lambrisering.

Behang: borastapeter van Little Dreamers
Bedje: marktplaats
Beddengoed: Garbo & Friends
Speelmatten: bovenste is van H&M onderste is van Cam Cam Copenhagen
Kussens: maankussens Play at Slaep, naamkussen Hip by Bengel, klik hier
Poppenhuis: Petit Amelie
Vlaggenlijn: Hip by Bengel, klik hier

Van zussen kamer naar eigen kamer

De middelste Nova kreeg de kamer van haar zus want die ging naar zolder. Mijn man bouwde voor de oudste toen een bedstee in de kamer. Ik dacht ik hoef er niet over te beginnen om die weg te halen. Totdat hij zelf zei misschien moeten we voor Nova ook een ander kamertje maken, want die was duidelijk jaloers op Jessie der kamer. En daar ging ik weer, ik struinde heel Instagram weer af en kwam bij Little Amour die was net een nieuw behang printje aan het maken.

Natuurlijk wilde ik weer graag een lambrisering want daar was ik zo blij mee op Jessie der kamer. Ik wilde heel graag een houten bed en vond er een op marktplaats net zoals een mega grote kleding/speelgoed kast. De kast gaf ik ook weer een lik verf. Het bureau is van mij moeder geweest als klein meisje en past perfect in haar kamer.

Ik houd van leuke, gezellige hoekjes, kapstokken en plankjes!

Kamer van de oudste
Jaylinn onze oudste slaapt op zolder. Ik vind dit de lastigste kamer en ik ben daar nog niet helemaal tevreden over en wil ik graag nog aanpakken. Maar mijn man ziet me aankomen…..
Daar moet ik dus nog eens goed over nadenken.

Je kan Danielle ook uiteraard vinden op Instagram: klik hier voor haar account

Heb jij nou ook een mooie ruimte in huis, denk bijvoorbeeld aan een slaapkamer, kinderkamer, speelkamer, computerkamer, tuin of wellicht iets anders en lijkt het jou leuk om een stukje te schrijven voor op mijn blog? Stuur mij dan een berichtje! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.