InterieurKids

Verandering!

De tijd voordat Bodhi geboren werd, kon ik uren op Pinterest en Instagram kijken naar verschillende baby/kinder slaapkamers. Verschillende thema’s. Ik wilde iets stoers, dus kozen wij Patrick en ik voor het jungle thema. Yes, heel bekend in de kinderkamer ‘wereld’ dus echt origineel was het niet. We hebben verschillende decoratie gekocht wat hierbij past. Een vloerkleed en dieren wandkoppen. 

Eenmaal toen Bodhi geboren was, dacht ik misschien al wel iets op dat jungle thema uitgekeken te zijn. Ik was misschien al iets teveel zijn slaapkamertje binnen gelopen. Of doordat ik mijn hobby van het maken van moodboards heb kunnen uitbreiden en dit nu op verzoek voor mensen maak. Zo zie ik altijd overal nieuwe leuke decoratie waardoor ik elke keer een nieuw idee krijg voor de slaapkamer van mijn eigen kindjes. 

Dus wilde ik verandering voor nu! Maar verandering, zonder meteen alles te hoeven aanpassen op de slaapkamer. Zo kun je eigenlijk met een minimale verandering in decoratie een heel ander slaapkamertje krijgen. 

De foto boven deze tekst is het huidige slaapkamertje. 

Ik koos voor verschillende thema’s door elkaar, maar wel matchend qua kleuren. Warm en stoer. 

De raket opbergmand is een leuke aanvulling in de slaapkamer en heel erg handig. De bovenkant kan namelijk van de mand af, waardoor je er speelgoed in kan bewaren. Er zit een gat in de achterkant van de mand dus het speelgoed kun je er ook weer gemakkelijk uithalen. 

Het wandlampje is in veel verschillende vormen en modellen te verkrijgen. Maar om het iets rustig te houden koos ik voor een bijpassend raket lampje van Toddie.

  • Raket opbergmand shop je hier: hier
  • Wandlamp raket shop je hier: hier
  • Vloer/boxkleed leaf shop je hier: hier
  • Hemeltje: merk: Play at Slaep 
  • Lego opbergboxen shop je hier: hier
  • Stapeltoren shop je: hier
  • Paper Pulp box shop je hier: hier

Het leuke van kleine veranderingen vind ik dat je dus een totaal andere sfeer kan creëren. Verander het hemeltje in een andere kleur, bijvoorbeeld donkerblauw en krijg nog meer het ruimte gevoel in deze slaapkamer. 

Wanneer je kiest voor neutrale muren, dan is een andere sfeer snel haalbaar. (Je hoeft geen behang eraf te halen – nieuwe aan te brengen etc etc). 

Ik ben heel benieuwd wat jij nu van dit sfeertje vind op de slaapkamer van onze zoon! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.