Interieur inspiratie

Inspiratie: De slaapkamer van Laurèn

Hoi allemaal, ik ben Mandy en woon samen met mijn vriend en kinderen Noah en Laurèn in een jaren 30 huis.

Alles op zijn kop zetten in huis vind ik heerlijk en mijn vriend staat daar ook niet meer van te kijken.
Het inrichten laat hij daarom ook aan mij over zodat ik lekker mijn gang kan gaan.

In mei 2020 hebben we samen een huis gekocht. Ondanks dat er veel verbouwd moest worden en ik al ruim 30 weken zwanger was van ons 2e kindje gingen we dit avontuur aan. Er zijn zoveel mogelijkheden en alle nieuwe ideeën kwamen al in mij op. De verrassing van het huis vinden we toch echt de zolder slaapkamer die bestemd was voor onze dochter. Het heeft een schuin dak maar de entresol maakt de kamer een stuk ruimtelijker en speelser. Als een van de kinderen groot is zal de entresol gebruikt worden als slaapruimte met eronder een fijne speelruimte.

Rustige tinten, hout, rotan en vooral rust wilde ik het kamertje geven.
Door het in zijn geheel opnieuw wit te laten verven zag het al direct anders uit.

Het houten bedje past goed bij de commode die bij het bed van Noah hoort dus die hebben we op de zolder verdieping gezet. Straks zal Laurèn zijn meegroeibedje krijgen zodat de commode en het bedje weer één geheel vormen. Zo fijn dat we daarvoor gekozen hebben!

Wil je de veranderingen blijven volgen? Bekijk dan mijn Instagram

Liefs Mandy
http://www.instagram.com/huisje.volgeluk

Junior bed & commode – Kidsmill
Ledikant – Ikea
Bedhemel – Konges slojd
Bedbumper – Konges slojd
Mandjes – H&M
Wandrek – Lotie kids interior
Verzorgingsproducten – Naif babycare

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.