Interieur inspiratie

Inspiratie: De slaapkamer van Sev

Even voorstellen..
Hi hoi, mijn naam is Bianca. Ik ben mama van Deen en Sev en woon met mijn man en onze twee jongens in het hoge noorden. Vanaf jongs af aan ben ik al bezig met interieur. Mijn zakgeld ging op aan vaasjes en waxinelichthouders voor in mijn slaapkamer. Ook zat de liefde voor bloemen er al vroeg in. Mijn interieurstijl omschrijf ik als ‘Scandinavisch warm’ en dat zie je ook terug in de kinderkamers. 

Beide een nieuwe kamer
Afgelopen december zijn wij verhuisd. Ik was toen nog zwanger van Sev. Voor beide jongens mocht ik dus een nieuwe kinder- / babykamers inrichten. Het leukste wat er is, als je het mij vraagt. In het vorige huis was er veel wit en oogde het wat koeler. Nu wilde ik meer warmte. 

Warmte in de basis
Voor de babykamer van Sev koos ik voor een warmere basis. De ene muur verfde ik in de kleur Sandy Beach van Flexa en de andere muur heeft het mooie dierenbehang van FermLiving in een bruin/beige kleur. Net zoals in de kamer van Deen koos ik ook voor Sev voor een commode van de Ikea, twee Ivar kasten in de grootste maat en plaatste daar wieltjes onder. Zo oogt het wat ruimtelijker en zijn ze iets hoger. Ook het ledikantje is van de Ikea.

Een geheel
Ik houd niet van heel veel verschillende kleuren bij elkaar. Vrijwel alles is in de beige, bruin en wit kleuren. Dat maakt het een geheel. Wel vind ik het leuk om een klein accent kleurtje toe te voegen. Bijvoorbeeld een dekbedovertrek of hoeslaken in een mooi print en/of kleur. Nu slaapt hij nog in zijn mozesmandje bij ons in de slaapkamer maar zodra hij naar zijn eigen kamer gaat, komt dat er ook zeker in het ledikant. 

Instagram
Mijn inspiratie doe ik op via Instagram, woonbladen of wanneer ik in een winkel een leuk item zie. De rest ”bouw” ik daar dan omheen. Veranderen doe ik dan ook geregeld, heerlijk! Deen is nu toe aan een groter bed. Een goede reden om weer wat veranderingen toe te passen. Ben jij benieuwd naar het resultaat? Volg Bianca dan op Instagram: www.instagram.com/bij.bianca 

Informatie slaapkamer:
De kleur op de muur is Sandy Beach van Flexa. Het behang is van Ferm Living. De commode en het ledikant zijn van Ikea, het aankleedkussen van Konges Slojd. De kapstokjes, de ballon aan de muur en de poster heb ik gekocht bij LittleDreamers. De klamboe is van Jollien, het vloerkleed van Kidsdepot, het hoeslaken van SwedishLinens en de gordijnen van Fijngordijn. 

Lijkt jou het nu ook leuk om een gastblog te schrijven over een bepaalde ruimte in jullie huis, een ruimte waar je trots op bent, een DIY of iets anders? Stuur mij gerust een e-mailtje! 
info@interior-by-hegeman.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.