InterieurKids

Een compromis met je dochtertje

-EEN COMPROMIS MET JE KLEUTER DOCHTERTJE – 

 Oke, ik heb een leuke vraag voor jullie:

Pas je je interieur (slaapkamer) aan omdat je kindje andere dingen mooi vind omdat het toch zijn of haar slaapkamer is, zoek je een middenweg of ga je er niet in mee? 

Zolang Vayèn Beau nog niet echt een super eigen wil heeft, kan ik nog lekker mijn eigen gang gaan op haar slaapkamertje met de interieurinrichting. Het roze, de natuurlijke kleuren, het beige, de velvet stoffen. Zelf vind ik deze combinatie erg mooi. Ze vind alles tot op heden nog goed en mooi. Ze laat dan ook met trots haar slaapkamertje zien aan vriendinnetjes, familie en vrienden die over de vloer komen. Als een soort van MTV Cribs. ‘Welkom in mijn slaapkamer..’.

Maar toen kwam de vraag; Mama, ik zou toch wel heel graag een prinsessendekbed willen op mijn slaapkamer, hierin wilde ik wel mee gaan tot op zekere hoogte. Hiermee bedoel ik wel eentje die een beetje bij haar slaapkamer interieur past dus niet zo extreem aanwezig is qua kleuren (lees: knal roze of andere te opvallende kleuren bijvoorbeeld). Dus interieurproof, maar ook kindproof. Ik denk dat het gelukt is! Oordeel zelf maar (zie foto). Vayen blij en ik ook. Kijk haar gezichtje trouwens. Zo schattig! Het dekbedovertrek ziet er leuk uit, oogt fris en Vayèn Beau voelt zich een ballerina. Oke, niet een prinses maar een echte ballerina is ook helemaal prima! Hoe vinden jullie hem?  https://www.snurkamsterdam.com/nl/product/ballerina-dekbedovertrek

Het was trouwens wel even goed uitzoeken welk dekbedovertrek mooi en bijpassend is, maar we hebben hem dus gevonden. Vayèn slaapt sinds een paar maanden in een 1 persoons bed, Qua beddengoed is er dan al meer te vinden en dus ook in het thema wat zij graag wilde. 

SNURK heeft ook andere leuke dekbedovertrekken. Dino’s, astronauten, haaien, prinsessen, elfjes, brandweermannen, amazones etc. Dus voor elk kindje wat leuks te verkrijgen en daarnaast dus ook interieurproof.

Bekijk de verschillende designs via: 
https://www.snurkamsterdam.com/nl/beddengoed/maat/1-persoons/

2 gedachten over “Een compromis met je dochtertje

  1. Ik wil ook geen felle kleuren in huis / slaapkamers zoals rood, geel oranje enz. Dus we overleggen alles. Mijn dochter is 6 en zoon 9, dus krijgen en eigen smaak, maar tot nu toe gaat het redelijk goed

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.