In de spotlight

Gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt!

Zijn jullie bekend met het merk Wellmark? Nee he? Ik ook niet, totdat ik werd benaderd door dit merk om een leuke samenwerking te hebben. Door het idee achter dit product, was ik nieuwsgierig maar ook enthousiast! En dat komt omdat.. 

Wellmark is een merk dat lokaal geproduceerd word door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit vind ik een prachtig concept. Alle producten worden namelijk gemaakt bij een sociale werkvoorziening. De mensen die aan dit product werken, hebben extra ondersteuning nodig bij het werk. Zij hebben dus werk, wij hebben fijne producten! 

‘Werken maakt mensen gelukkiger en gelukkige mensen maken onze samenleving mooier’
aldus Wellmark. Perfect verwoord toch?

Daarnaast is Wellmark vegan, bevat het geen palmolie, SLES en parabenen. De producten word verpakt in glazen flessen, wat dus weer milieu vriendelijker is en het staat mooier in een badkamer. Ze worden verpakt in gerecycled verpakkingsmateriaal. En het ruikt echt heerlijk! Vayèn wilde eigenlijk veel meer zeep in het bad gooien, maar ook ik wil kunnen genieten ervan! 

De producten zijn verkrijgbaar via onderstaande link https://www.wellmark.nl/nl/producten/
Maar ook onder andere de Bijenkorf of de Gele Flamingo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.