Interieur inspiratie

Inspiratie: De slaapkamer van Nairo

Toen ik zwanger was van Nairo (inmiddels 3 jaar geleden) mocht ik voor het eerst een kinderkamer maken! Toen begon het, het inkopen van gave kinderspullen!

Bij Kwantum, H&M home kan ik altijd wel iets leuks vinden. Qua meubels wilde ik niet iets standaard (commode, ledikant, kledingkast). Ik wilde graag iets unieks! Het past wel bij elkaar, maar niet van hetzelfde merk. De kast heb ik bij VtWonen gevonden, het bedje is van Wood en de commode is een marktplaats gelukje (leuk om te pimpen!)

Na 5 maanden werd ik weer zwanger, dit betekende weer een nieuwe kinderkamer… Dit keer een dreumes kamer. Want Nairo zou “plaatsmaken” voor zijn broertje! Zijn kamer kreeg een dripwall en huisjesbed en de babykamer werd aangepast op kleur!

Binnen een jaar gingen we verhuizen, wauw opnieuw twee nieuwe kinderkamers maken! Helemaal top want ik ben alles snel zat en had al genoeg nieuwe ideeën. De ideeën haal ik van Pinterest of Instagram dit combineer ik dan met mijn eigen creatieve brein.

De kamer van Nairo is wel mijn trots, omdat hij uniek is door het bedje met de tent eromheen en de vakken in het dakkapel. Ook het behangetje geeft een fijne sfeer.

Toen we hier kwamen wonen, was de zolder nog helemaal leeg! Ik kon helemaal los gaan! We hebben gekozen voor een dakkapel voor extra ruimte en veel licht! Mijn ideeën voor onder de dakkapel besprak ik met mijn broer, hij maakte de vakken! Super leuk om mee te stylen, de bedoeling is dat hier nog lades onder komen! Voor speelgoed in op te bergen.

Aan de andere kant heeft mijn vader hokken gemaakt, voor “zooi” op te bergen! Handig maar ik vind het niet heel mooi. Dat is dus mijn nieuw project! De bedoeling is dat er een lambrisering geschilderd word en aan de bovenzijde over de gehele wand een kapstok komt in dezelfde kleur. Zo kan ik iets ophangen net voor de naad van het deurtje…

Dit bedje was eerst een huisbedje.. Het dak is er afgezaagd. Zo ontstond het idee om er een tent omheen te maken, met deze ideeën klopte ik aan bij mijn moeder… Super blij mee, want dit geeft gelijk een andere sfeer! De jungle sfeer, die ik voor ogen had!

Bij de geboorte van Nairo kreeg ik de hangmat, die blijft leuk! (ook via Marktplaats).

Ik was zelf nooit zo van het behang, nu het af is toch heel blij met deze keuze… Het geeft echt een andere uitstraling. En doordat het maar een klein muurtje is, zal ik het niet zo snel zat zijn!

Ooit lijkt het me leuk dat mijn jongens samen op een kamer gaan slapen… Of het idee is leuk, we gaan zien of dit er écht van gaat komen… (*Het idee voor een stapelbed is al in de maak)

Gelukkig kan ik eindeloos stylen op de kinderkamers die ik nu heb…

Liefs Estrella

http://www.instagram.com/by.es.trella

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.