Interieur

De slaapkamer van baby no.2

Yes yes yes! Nu we weten dat baby no. 2 in huize Hegeman een jongentje is kan ik los gaan. Een babykamer uitzoeken, inrichten en decoreren. Hoe leuk ik dat vind? Heel leuk!

Via Instagram en Pinterest zijn er genoeg mooie baby slaapkamertjes te vinden, alleen wilde ik er wel eentje die bij de stijl van het huis past.
Zo kwam het behang (wat wij uiteindelijk gekozen hebben) al vaker voorbij op mijn tijdlijn. -In een vorige blog vertel ik uitgebreid voor welke wij gekozen hebben en hoe ik voor de eerste keer (samen met Patrick) heb behangen. –

Ik neem jullie mee in onze zoektocht naar de meubeltjes en decoratie voor de slaapkamer.

Bij een week of 16 wisten wij dat het een jongentje werd, en ben ik al vrij snel naar een baby winkel gegaan om daar inspiratie op te doen voor de meubels (commode, ledikant, wiegje en kledingkast). Omdat Vayèn destijds tweede hands meubeltjes had (wat opgeknapt was) wilde ik nu wel graag nieuwe meubeltjes. Eigenlijk waren we er al vrij snel uit dat het zwarte meubeltjes moesten worden. Dat is toch wat makkelijker zoeken in een winkel / internet.

 

Foto: Kidsmill

De bovenstaande afgebeelde meubeltjes hebben wij dus gekocht. Alleen wilde ik een grotere commode (met meer opbergruimte en ook een grotere kledingkast (alvast voor op de groei qua kleding).

Ik vind een jungle kamer erg leuk, maar wil dit niet té. En wil wel de iets luxere / moderne stijl houden. Waardoor ik gekozen heb om maar enkele decoratie toe te voegen in ‘jungle’ thema.

Dierenkoppen: De Boomhut België (versturen naar Nederland)
Zwart leren kussen: Julotti.nl / Beddengoed: Petit Juul / Ster muziekdoosje: Trixie / Hemeltje: Meyco Forest Green (via Kidooz) / Groen kussen: Duende Interior by Wilma (custom made) / Monstera wandlamp: Toddie.nl
Vloerkleed: Doing Goods / Speelnest: Ballenbaden.nl / Stoel: Noofie Design / Verschoonmandje: Kidooz.nl / Wandplank: JM Steeldesign / Knuffel draak: Zusjez.nl / Knuffel Octopus: Mini Love Babyartikelen / Luieretui: Store of Wolfie / Boxpakje: Your Wishes / Behang Arte: Tedinterior.nl / Toilettas groen: Trixie
Babygym: Djezziebabie / Gouden ster kussen: Mini Love Babyartikelen / Gebreid dekentje creme: Heppiejoe

Zoals jullie zien op de foto’s, is er subtiel iets van jungle terug gekomen in de slaapkamer.

We hebben een PVC vloer, over de gehele boven verdieping (antractiet/zwart) en de muur is Histor Trout Grey 7518 (inmiddels weet ik de kleurcode uit mijn hoofd, gezien ik deze vraag dagelijks een keer of 5 krijg haha).

Uiteraard ben ik nog lang niet klaar met decoreren en/of veranderen en zal ik dus altijd lekker bezig blijven in een van de leukste kamertjes van het huis. Ik ben er al zo verliefd op!

Mocht je vragen hebben over bepaalde producten, of iets anders – Stel ze gerust in een reactie hieronder en ik beantwoord ze zo snel mogelijk.

Liefs Lisanne
Interior by Hegeman

4 gedachten over “De slaapkamer van baby no.2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.