In de spotlight

Kids chair

Al een tijdje was ik opzoek naar een mooie kinderstoel, wat tevens goed bij het interieur past. Ik werd op Instagram gevolgd door Noofie Design en guess what.. zij maken prachtige kinderstoeltjes die ook bij ons interieur passen! 

Ik vroeg de eigenaar van Noofie een stukje te schrijven over Noofie Design; 

”Welke ouder herkent het niet, je hebt een mooi interieur, helemaal voorzien van de laatste trends en accessoires, maar er is één item een enorme doorn in het oog; dat plastic kindermeubel. Weghalen is geen optie want jouw kleine mini-mensje zit het liefst overal bij en is verknocht aan zijn of haar eigen meubel.

Twee jonge ambitieuze ondernemers, met jarenlange ervaring in de retail, gingen in 2019 op reis met maar één missie: het vinden van een partner die kan helpen in de ontwikkeling en productie van kindermeubels die wél perfect matchen met het interieur. Geen 13 in een dozijn product maar een uniek design van hoge kwaliteit.

En daarmee is Noofie Design geboren. Onze meubels zijn niet alleen functioneel, maar ook veilig en van zeer hoge kwaliteit. 
De designs en kleuren zijn zorgvuldig door ons samengesteld. De meubels van Noofie Design zijn hip, trendy, verrassend en toch tijdloos, zodat je ze gemakkelijk kunt combineren en jouw zoon of dochter er eindeloos van kan genieten. Want jij gunt jouw kind toch ook alleen het aller beste? 
Nu. Morgen. En in de toekomst. ” 

En ja, ik bovenstaande kan ik mij volledig vinden. Noofie Design maakt prachtige kinderstoeltjes. 

Trouwens, onze dochter is inmiddels 3 jaar oud en zit prima op het stoeltje. Maar daarnaast kan ik er ook zelfs op zitten, zo stevig is het model. Qua formaat ook precies goed. Leuk voor op de slaapkamer, handig bij het voorlezen van nog een boekje bijvoorbeeld. Maar ook om lekker beneden tv te kijken. Je kan met dit stoeltje dus alle kanten op! 

Zeg nu zelf, hier wordt je toch ook blij van? 

http://www.instagram.com/noofiedesign

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.