Interieur

Inspiratie: De junglekamer van Bix

Hoi hoi allemaal, mijn naam is Merlin en mama van twee jongens. Ik ben al vanaf kleins af aan bezig met mijn interieur. Ik verschuif dan ook graag spullen, van decoratie tot bankstellen. Het verveelt mij nooit, dus ook zeker niet de kinderkamers. En laat ik nou net fan zijn van de tijger en panter. 

Ik ben twee jaar terug begonnen met een basis zwart/wit interieur voor mijn oudste zoontje. Witte meubelen en wat hout elementen. Maar na een paar maandjes werden er al gelijk wat warmere tinten toegevoegd en kwam daar dan ook de tijger bij hem om de hoek kijken. 

Mijn zoontjes hebben van kamer gewisseld, alleen heb ik niets met de muren gedaan. Op deze kamer heb ik destijds de kleur Flexa Lively Kraft toegepast. Mijn inspiratie haal ik vooral uit Instagram, maar ook puur vanuit mijzelf. Wanneer ik foto’s zie, of producten tegen kom in de winkel, komen de ideeen naar boven. Ik verf zo een muurtje zonder na te denken of het wel mooi kan worden, maar meestal pakt het goed uit! 

Ik heb in Bix zijn kamer met meerdere houttinten en aardetinten gewerkt. De panterprint of tijgerprint zie je ook weer in de hele kamer terugkomen. Ik ben gek op kringlopen, toevallig heb ik daarin ook mijn eigen bedrijfje http://www.instagram.com/wannemeuk Ik kan dus ook vaak veranderen, en door nieuwe en gebruikte elementen te stylen vind ik het een heel tof geheel plaatje!

Ik wil wel rust creëren in de slaapkamers, dus is wit onze basiskleur (in het hele huis). Door de kleuren die ik heb gebruikt maakt dit de kamer warm en geeft het een speels effect.

Het bedje is van Manowoods, de slingers van de Hema en het dekbedovertrek van Wehkamp. Ben je benieuwd naar meer? Check mijn pagina dan eens http://www.instagram.com/huisjemerlin

Liefs Merlin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.