Play & interiorproof

Speelgoed dat gezien mag worden!

Een aantal blogs geleden schreef ik al eens over ‘Het oud Hollandse spelletje sjoelen’ maar Znoet heeft meer dan alleen een sjoelbak.

Ze hebben boter-kaas en eieren in een nieuw jasje gestoken. Dus ook deze is interieurproof! Aan de ene zijde van de houtjes staat een getal, aan de andere zijde een leeuwenkop. Zo kunnen ze dus èn getallen leren maar ook een spelletje spelen. 

Daarnaast heeft Znoet ook een educatieve (speel)klok ontworpen. Vayèn is bijna 3 jaar (juli), super leergierig/wil alles zelf doen, kan tot 10 tellen en terug en daarom ga ik spelenderwijs haar op deze manier leren klok kijken.

Als laatste hebben ze nog een spelletje ‘Lucky Dobbelspel’, en stiekem vind Vayèn Beau tot nu toe deze nog de leukste (en het makkelijkste begrijpbaar!) dat komt omdat je om de beurten mag gooien met de dobbelsteen. Wie als eerste zijn of haar plankje vol heeft (met de drie juiste schijfjes) heeft gewonnen. Easypeasy toch? 

 

Kortom, wij zijn enthousiast over het interieurproof speelgoed van Znoet! http://www.znoet.nl 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.