Interieur

Bloemen, een aanvulling in je huis!

Sommige mensen zullen hun huis veranderen in elk seizoen, maar om eerlijk te zijn ben ik niet heel snel van het veranderen in huis. De meubels en decoratie wat wij hebben blijft voor een langere tijd staan. Wat wel elk seizoen in ons huis veranderd, dat zijn bloemen. 

Voor de mensen die mij echt goed kennen, weten dat ik niet zo van planten houd. Dit komt denk ik doordat ik ze niet goed kan onderhouden. In de tuin vind ik het leuk hoor. Een boompje hier, en een bloembak daar. Maar in huis, alles gaat altijd dood. Zelfs de meest hardnekkige planten overleven het niet. 

Om toch een beetje een huiselijke sfeer te krijgen en dus wat meer gezelligheid houd ik wel heel erg van bloemen. Ze blijven 1 a 2 weken staan en zijn toch wel een aanvulling in mijn huis. Het aller mooiste vind ik de speelse boeketten. Maar afwisseling is uiteraard ook prima. 

Via BloomItUp ontving ik onlangs twee prachtige bossen bloemen. Eentje voor Moederdag, de ander voor deze verschikkelijke Corona tijd. En aangezien ik als verpleegkundige werk – gaat mijn werk altijd door. Super attent dat ik een bloemetje ontving! 

BloomItUp is een gespecialiseerd bedrijf in het maken van boeketten met een bloemistenuitstraling. Elk seizoen hebben zij een nieuw aanbod bloemen. Wat super leuk is om je huis per seizoen te veranderen. 

Elk boeket van BloomItUp word met de hand gemaakt. 
Kortom: ze hebben een variërend aanbod, hebben GRATIS bezorging en de boeketten zijn scherp geprijsd. 

Hoe zit dat bij jou? Ben je meer van de bloemen of planten? 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.