Interieur inspiratie

Inspiratie: De babykamer van Manou

Ik ben Phara (33jr) en woon samen met mijn vriend Olivier in een jaren ‘20 woning te Niel. Samen hebben we een dochtertje Manou en er loopt hier ook een gekke frenchie rond.
Het huis was al deels gerenoveerd toen we de aankoop deden, maar er was zeker nog plek voor eigen creaties en invulling. Ik doe namelijk niets liever! 

Een van de laatste projectjes hier in huis was de babykamer. Na heel veel zoeken op o.a. Pinterest (superhandig!) en Instagram, heb ik een moodboard voor mezelf gemaakt met wat ik allemaal leuk vond. Hier stonden vooral veel zachte tinten roze op, een muurschildering of iets dergelijk, veel witte meubels, wat plantjes …
Ik hou eigenlijk enorm veel van zwart-wit, maar een babykamer mag toch wel wat kleur hebben.

Een van de dingen die ik ook echt wou was een kledingrekje, maar niets te standaard. Eerst dacht ik aan een tak, maar het idee van verscholen insecten en een baby deed me wel wat twijfelen dus we hebben een Ikea hackje gedaan en er zelf één gemaakt van een gordijnrail. Hieronder zie je het resultaat.
Het meest op opvallende in haar kamer zijn toch wel de bergen. Deze heb ik zelf gecreëerd met washi tape en dan geschilderd. De stickers die je overal ziet (de regendruppels en de hartjes) komen van bij Forest & Bear, een leuk Instagram shopje. 
De meubels hebben we bij Babydump en Ikea gekocht. De konijnensticker heb ik bij Groovy magnets gevonden en haar naamslinger is van bij Newbornmusthaves.
Het tapijt was ook een heel leuke vondst, deze hebben we in de winkel gevonden waar Manou haar geboortelijst lag en is van Done by deer, mobiel komt ook van daar en is van Konges Sloyd. 
 
Verdere tips zijn Hema, Zeeman en ook bij H&M home vindt je heel leuke dingen, zoals de pomponslinger, de plaid met kwastjes, de mand en heel veel schattige knuffels. 
Voor de rest of meer inspiratie kan je ons terugvinden op ons instagramaccount @memybabyandafrenchie
 
Liefs,
Phara

Een gedachte over “Inspiratie: De babykamer van Manou

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.