Play & interiorproof

Een oud Hollands spelletje: sjoelen

Laatst schreef ik over dat ik kleurrijk speelgoed eigenlijk helemaal niet mooi vind. Ja, achter een kastdeurtje wel. Maar nee, niet in het oog. Die mening is nog steeds niet veranderd, haha. 

Wij hadden vroeger geen sjoelbak, het is vaak een onhandig ding wat je niet zo makkelijk kan opbergen. De meesten leggen hem op of onder een kast. Ja, kasten zijn vaak te klein. Maar als ik bij een vriendinnetje speelde en zij een sjoelbak hadden – was ik altijd super enthousiast. ‘Zullen wij sjoelen?’. 

Op Instagram kwam ik het account van Znoet tegen http://www.instagram.com/znoet.official en wauw, zij hebben de sjoelbak in een nieuw jasje gestoken. Interieurproof en een ideaal formaat voor een kind! Daarnaast kun je de sjoelbak super handig inklappen, waardoor deze eventueel wel(!) in een kast past. 

Na wat contact over en weer met Znoet (super lieve eigenaren trouwens!) ontving ik, maar vooral Vayèn Beau een totaal speelpakket van Znoet. Wat geweldig is dit!! 

Wij zijn de fotostudio in gedoken en hebben wat foto’s laten maken. Na 1x voor doen kreeg ik al het antwoord; ‘Ikke zelf doen mama’. 

De kwaliteit van de sjoelbak is perfect, stevig en mooi afgewerkt.

Nu we toch allemaal zoveel mogelijk thuis moeten zitten, in verband met het Corona virus is dit toch een perfecte oplossing. Kind heeft uren lang speel plezier, mocht ze het laten liggen en niet willen opruimen dan is deze sjoelbak geen doorn in het oog! 

Je kan de sjoelbak bestellen voor 59,95 euro via de volgende link; https://bit.ly/ZN-SBG-BLOG

Veel sjoel plezier! ❥ 

Vond je dit leuk om te lezen? Binnenkort meer interieur-proof speelgoed voor kinderen op mijn blog! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.