Interieur

Inspiratie: Het huis van interieurstyliste Michelle

 Hi!

 Leuk dat jullie even bij ons binnenkijken.

In deze blog kunnen jullie al een beetje spieken hoe onze woning eruit ziet, voor mij is het een paleis waar ik graag thuiskom.

Mijn naam is Michelle (27), woonachtig in Rotterdam, verloofd & moeder van een heerlijke vrolijke babygirl Seychelle Beaumayé.

Naast interieurstyliste ben ik werkzaam als docent op het hout en meubilerings college waar ik het vak interieur adviseur/styling geef. Daarnaast volg ik nog de studie ‘Fine art & design teacher’ aan de Willem de Kooning academie in Rotterdam.

Met oog voor design & op de toekomst hebben wij een grote woning gekocht omdat wij echt toe waren aan een huis met een grote tuin. Wij hebben alles van top tot teen aangepakt om ons eigen wensen werkelijk te maken! Wij hebben luxe en natuur gecombineerd om zo een unieke uitstraling te creëren. 

Als interieurstyliste ben je natuurlijk nooit klaar en zie ik altijd weer nieuwe materialen, kansen en uitdagingen die ik wil toepassen in of rondom onze woning.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.