Interieur

Inspiratie: De slaapkamer van Tess

Ben je opzoek naar een mooie stijlvolle inrichting? Bekijk dan eens de inspiratie kamers. Deze maand de slaapkamer van Tess.  

Mijn naam is Patricia (30) en mama van Vince (5) en Tess (2,5). Woonachtig samen met mijn man in Almere. Ik ben dol op lifestyle fotografie, het fotograferen voor (web)shops, koken en bloggen vind ik ontzettend leuk om te doen. Ik kan mijn ei kwijt in het delen van mijn verhaal en/of tips waarbij ik anderen weer kan inspireren. 

Wij wonen dus in Almere en ons stulpje willen wij nog graag naar onze wensen verbouwen. Onze wens was 5 jaar geleden een nieuwbouw woning. Helaas was dit voor ons budget niet weggelegd en werden er op dat moment geen andere huizen gebouwd wat voor ons geschikt was. 

Maar niet veel later kwamen wij ons huidige huis tegen die qua ruimte wel was wat wij op dat moment zochten. Een ruime woonkamer was de pre! Al hadden we het liefste een woonkeuken en riante woonkamer gehad. Wij hebben nu een woning waar wij heerlijk stap voor stap mee aan de klus gaan, van wensen voor een nieuwe keuken (ben tenslotte dol op koken) en de wens voor een nieuwe pui. Met een grote wens van mijn man; zwarte kozijnen. Grote ramen en veel licht in huis is een must van mij. Een nieuwe vloer, want helaas is onze gietvloer niet wat wij voor ogen hadden. Daarom hebben wij de wens voor een houten visgraad vloer. 

Project kamertje Tess is na de verbouwing van de zolder (waar de slaapkamer van Vince is) van start gegaan en is inmiddels een klein half jaartje af. Ik had al het idee wat ik voor Tess haar kamertje wilde (qua styling), had een moodboard gemaakt (met oud roze en goud tinten). En dat is uiteindelijk ook toegepast in haar slaapkamertje. Eerst was het wel zoeken naar de juiste kleuren. Mijn man heeft het een en ander aan tools op zijn computer hiervoor. Hij heeft uiteindelijk ook het ontwerp op de muren gemaakt, wat erg fijn was. We hebben gekozen voor textiel behang (behang wat zeer stevig is – en je plakt het in 1x op, dus niet met banen). Mijn man werkt namelijk voor een print en sign bureau. 

Het behang komt van http://www.maxtension.nl

 

De combinatie van kleuren pakte heel mooi uit, met een prachtige gouden zon spiegel (xenos) en een mooie witte spiegel (action). 

In het kamertje van Tess zat een inbouw kleding kast, alleen was de kleur niet mooi. Zo heeft mijn man daar ook stickers voor laten printen in het wit. Deze konden we er dus weer makkelijk op plakken. Nu is het een witte kast! Met een wit/roze muur en een lichte houten kleur vloer is het een mooi geheel geworden. 

Mijn vader is onwijs creatief en handig in het maken van spullen. Hij heeft het bureautje van Tess gemaakt, strak – wit en hout. Ik had nog een krukje en deze heeft mijn moeder opnieuw bekleed. Zo hebben we het stoeltje in een nieuwe jasje gestoken. 

Het bedje wat wij gekocht hebben is van Petit Amelie en de dekbedovertrekken zijn van de H&M kids. De tipi is van Little Dutch. Twee opberg kratjes van de Hema matchen ook bij de kleuren van haar slaapkamertje. 

Verder heb ik wat aarde tinten gebruikt in de styling zoals een trap waar je dingen aan kan hangen, een gepunnikte naam van Bliszkids. De mandjes komen weer bij de H&M en Ikea vandaan. 

Ik kwam nog een setje posters tegen die onwijs tof zouden staan in Tess haar slaapkamer en komen bij Van Pauline vandaan. 

Nu haar kamer bijna af is, word ik er zelf zo happy van, het is een warm en vooral een echte meisjes kamer. Met hier en daar leuke decoratie die het net wat meer afmaken. 

Wij gaan nog een radiator ombouw maken en er komen nog plintjes. Een toffe rotan spiegel en dan is haar slaapkamer echt af. 

Op de afbeeldingen is ook een poppenbedje te zien, deze heeft Tess gekregen voor haar tweede verjaardag met een stippen dekentje van Liefs Popje. 

Hierbij nog wat merkjes/winkels die mij aanspreken;
– H&M Kids of H&M Home
– Xenos
– van Pauline
– Hema
– Forest and Bear 
– Little Dutch 
– Bewonderd decoratie
– Zara 

Onwijs bedankt voor het meelezen! 

Liefs Patricia. 
http://www.instagram.com/pure_momlife_ http://www.instagram.com/pure_photography_by_patricia
http://www.linktr.ee/pure_momlife_

2 gedachten over “Inspiratie: De slaapkamer van Tess

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.