Interieur

Girlsroom van Vayèn Beau ♥

Zoals jullie misschien weten hebben wij een nieuwbouw woning en daarom kreeg Vayèn Beau ook een nieuwe slaapkamer. Voordat wij een keuze maakten hoe de slaapkamer eruit kwam te zien, heb ik voornamelijk veel op Pinterest gekeken. In de loop van de tijd waren mijn moodboards veranderd qua stijl. Wij hebben destijds gekozen voor een zwarte PVC vloer (dit ligt op de gehele boven verdieping), maar eigenlijk had ik er niet bij nagedacht dat dit voor een kinderkamer misschien wel wat ‘hard’ kon zijn. Ooops! Dus wat nu? Een nieuwe vloer op haar slaapkamer? Nee nu nog niet, hij ligt er net in. Ik heb gekozen voor aankleding wat lief is, zodat het gehele kamertje wat minder donker oogt. Maar dit is nog wel een dingetje.. tinten zoals wit, beige, taupe, oud roze, donker roze heb ik voornamelijk toegevoegd. Scroll vooral naar beneden. 

Posters: van Pauline
Tipi: Boulevard of Champions - Unicorn: DouDou - Zwaan knuffel: DouDou - Jaloezieën: 123jaloezie.nl - Vloerkleed: handgemaakt door de omi van Vayèn - Kastje: Ikea - Verf op de muur beige: Histor Trout Grey 7518 - Verf op de muur roze: Majesteit (Gamma) - Groot kussen creme: Intratuin
Hemeltje: Soet.nl - Olifant: ilovespeelgoed.nl - Maanlampje: maenmeisje.nl
Spaarpot: Iveandolive.nl
Peuterbed: Petite Amelie
Hemeltje: Soet.nl - Dekbedovertrek: PetitJuul

Het leuke van inrichten van een peuterslaapkamer vind ik dat het nooit af is. Een vloerkleedje komt er nog bij, andere decoratie. Maar ook over 1,5 jaar een nieuw bed. Ik denk dat ik dan voor een bedhuisje ga (inclusief glijbaantje?). Ik houd jullie op de hoogte van de nieuwe aanwinsten via Instagram en maak er tzt weer een foto blog over! 

Mocht jij het nu ook leuk vinden om een slaapkamer of andere ruimte te laten zien aan mijn lezers, dat kan. Super leuk zelfs! Stuur dan even een berichtje naar info@interior-by-hegeman.com 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.