In de spotlight

In de spotlight; Croco bord

Een nieuwe categorie op de blog! ‘In de spotlight’. Hierin komen verschillende (kleine) ondernemers aan het woord, aller eerst is Jill aan de beurt. Lees je mee? 

Een crocobord in huis; een ware eyecatcher!

Geschreven door: Jill Wolter http://www.instagram/com/een.vleugje.goud

”Creatief bezig zijn, is helemaal mijn ding. Ik moet van te voren wel een doel voor ogen hebben en het resultaat moet niet te lang op zich laten wachten. Ik maak sinds een aantal maanden decoratieve borden met een croco effect. Het bord bestaat uit een basis van hout en daaroverheen komt een laagje stuc. Als de stuc droog is en het effect in het bord gemaakt is, komt er altijd eerst een basislaag verf op het bord. Dan kan het leukste werkje beginnen. Het schilderen van het bord in de gewenste kleuren van de klant. Hier geniet ik het meeste van. Als dit allemaal klaar is, komt er meestal nog een laagje glitter overheen. Ik laat de borden goed drogen en ik werk de achterkant af als het bord helemaal droog is. Dan volgt er alleen nog een laagje primer en dan kan het bord ingepakt worden. Het stylen kan voor de klant beginnen!

Liefs Jill” 

Mocht je nou ook interesse hebben in een croco bord, neem gerust contact op met Jill! 

Een gedachte over “In de spotlight; Croco bord

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.