Interieur

Stalen taatsdeuren in de woning

Rustige kleuren en strakke details, daar denk ik aan wanneer ik mijn woning binnen stap. Met de strakke details bedoel ik onder andere de schouw en de stalen taatsdeuren. Over dit laatste zal ik een stukje schrijven, waarom hebben wij hier voor gekozen? 

Waarom hebben wij gekozen voor stalen (taats)deuren? In veel magazines en online zijn deze deuren te vinden. Misschien wel een trend van dit moment. 

Wij begonnen in een vrij onbewuste fase inspiratie op te doen voor ons nieuwe huis. Pinterest, magazines, Instagram – alles werd bekeken en wij kwamen uit bij taatsdeuren. Stalen taatsdeuren. Bij meerdere leveranciers hebben we gekeken in de showrooms naar deze deuren. Zijn ze zwaar? Is de afwerking netjes? Is er nog keuze in de vlakverdeling? 
Bij het bezoeken van de showroom van De Rooy Metaaldesign (http://www.stalen-binnendeuren.nl) waren we overtuigd! Deze deuren moesten onder andere de scheiding tussen de woonkamer en keuken worden. 

De kwaliteit van de deuren vinden we belangrijk. En de combinatie met het FritsJurgens taatsysteem is perfect. (Wij hebben trouwens wel rekening gehouden met het aanleggen van de vloerverwarming). Maatwerk van de Rooy is perfect doordat het precies tussen de muren geplaatst kan worden. 

We hebben gekozen voor taatsdeuren met twee vaste panelen aan de zijkant, een vlakverdieling van vier per deur en een duwstang. Hier is super veel in mogelijk, zo kun je zelf bepalen hoeveel vlakken je wilt maar ook welk handvat je mooi vind staan bij de deur. De deuren kunnen naar beide kanten gedraaid worden en dit ziet er prachtig uit (vind ik!). 

Over de service en montage van de Rooy zijn wij zeer te spreken. Het werd netjes gemonteerd en in enkele uurtjes hebben ze vier deuren en twee vaste panelen geplaatst. 

(Bericht is niet gesponsord!) 

e7022ce5-0a7f-400b-91ec-ed5766be6df1
cbde950c-b0bc-48ff-8888-c0940ea4cada

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.